Politica de livrare

INFORMATII LIVRARE

Livrarea produselor achiziţionate prin intermediul site-ul www.produsesicilia.ro se vor realiza cu ajutorul unei firme de transport care livreaza doar produse alimentare in urmatoarele localitati, dupa cum urmeaza:

zilnic in Bucuresti in termen de 24-48 de ore de la confirmarea comenzii

odata pe saptamana in urmatoarele orase: Arad, Pitesti, Bacau, Oradea, Brasov, Cluj, Dolj, Galati, Gorj, Iasi, Mures, neamt, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Timis, Valcea, Oastroveni.

coletele vor fi ridicate din magazinele din localitatile mentionate, a caror adresa va fi comunicata clientilor la confirmarea comenzii.

coletele produselor vor fi însoţite de factura fiscală.

Toate produsele vor fi ambalate corespunzător în vederea menţinerii calităţii acestora pe durata transportului.

Costul de transport este valabil pentru localităţile aflate sub acoperirea directă a firmei de transport cu care lucram.

BELLI SICILIANI BUCAREST SRL nu poate fi tinuta responsabila pentru intarzieri sau anulari de livrari ale produselor comandate, daca acestea sunt cauzate de motive independente de vointa  BELLI SICILIANI BUCAREST SRL , care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform prevederilor legislatiei romanesti aplicabile si in vigoare in momentul confirmarii comenzii. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, produsul / produsele care fac obiectul acestei livrari vor putea fi inmanate clientului numai dupa reconfirmarea comenzii catre un consultant de vanzari si dupa achitarea eventualelor costuri suplimentare generate de aceasta situatie.

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi in magazin